Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:03:09 GMT

از سر گیری تولید در نساجی بروجرد/ کارگران به کار برگشتند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۳۲۶۵

از سر گیری تولید در نساجی بروجرد/ کارگران به کار برگشتند

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: امروز شنبه در مراسمی فعالیت کارخانه نساجی بروجرد مجدداً آغاز شد تا در سال «جهش تولید» این ظرفیت اقتصادی دوباره روی پای خود بایستد.

این کارخانه به دلیل شیوع ویروس کرونا و نبود تقاضا در بازار و از سوی دیگر نداشتن سرمایه در گردش، برای مدت حدود دو ماه فعالیت نداشت.

۹۴۰ کارگر نساجی بروجرد به کار خود برگشتند

امروز با آغاز به کار مجدد کارخانه نساجی بروجرد، ۹۴۰ کارگر این کارخانه به محل کار خود بازگشتند تا شاهد رونق تولید در این ظرفیت اقتصادی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در گفت و گو با خبرنگار مهر از شروع به کار مجدد کارخانه نساجی بروجرد خبر داد و اظهار داشت: امروز با حضور مسئولان فعالیت این کارخانه مجدد شروع شد.

وی با بیان اینکه همه کارگران به محل کار خود برگشتند، عنوان کرد: کار در کارخانه استارت زده شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه مجموع ۹۴۰ کارگر این کارخانه به کار خود برگشته اند، تصریح کرد: هیچ گونه تعدیل یا کسری نیرو در این کارخانه هم نداشته ایم.

آشتاب همچنین با اشاره به مشکل سرمایه در گردش این کارخانه، بیان داشت: پرونده پرداخت تسهیلات به نساجی بروجرد در کمیته اعتباری بانک مرکزی تشکیل شده است.

وی، گفت: بر اساس اعلام هیئت مدیره کارخانه، مقرر شده که ظرف یک تا دو هفته آینده این تسهیلات به کارخانه پرداخت شود.

۸۰ درصد تجهیزات خط توسعه کارخانه خریداری شده است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان همچنین با تاکید بر اینکه کارخانه برنامه افزایش تولید را دارد، عنوان کرد: ۸۰ درصد تجهیزات خط توسعه کارخانه خریداری شده است و منتظر مابقی تجهیزات هستند که خط توسعه را راه اندازی کنند.

آشتاب، بیان داشت: به دلیل بیماری کرونا وضعیت فروش کارخانه مشکلاتی را داشت، اما قطعاً با توجه به روند رو بهبودی بیماری، وضعیت فروش کارخانه هم بهتر خواهد شد.

وی، گفت: فروشگاه‌های این کارخانه در سراسر کشور با بهبود وضعیت بیماری کرونا بازگشایی می‌شود و تأثیر مثبت آن را در وضعیت فروش کارخانه هم خواهیم دید.

پیش از این محمدرضا صفی خانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در گفت و گو با خبرنگار مهر در این رابطه گفته بود که کارخانه نساجی بروجرد تعدیل نیرو نداشته است، و این کارخانه به طور معمول در ایام نوروز تعطیل است و قاعده‌ای بوده که همیشه داشته است.

اختلال در شبکه فروش کارخانه با شیوع کرونا

‌وی، گفت: شبکه فروش این کارخانه با مشکل مواجه شده است، با بحث کرونا هم فروشگاه‌های این کارخانه در سطح کشور تعطیل شد و هم تُجاری که با این کارخانه فعالیت داشتند به لحاظ اینکه فروش بازار نداشتند، نتوانستند که خرید از آن داشته باشند و هم تعهدات قبلی خود را عملیاتی کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با تاکید بر اینکه یک سری مشکلات مالی در رابطه با بحث بازار دست به دست هم داد تا مقداری تولید این کارخانه با مشکل مواجه شود، گفت: در این راستا ما تاکید کردیم که این کارخانه تولید خود را تداوم بدهد، کارخانه به دنبال عوض کردن شبکه فروش خود برود و از فروش‌های اینترنتی استفاده کند.

صفی خانی، یادآور شد: شبکه مویرگی این کارخانه در سطح کشور مغازه بود، مردم باید مراجعه می‌کردند و این در حالیست که همه آنها بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا تعطیل بودند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم که این کارخانه فعالیت خود را شروع کند، گفت: در این رابطه کارخانه نیاز به سرمایه در گردش دارد، قبل از عید ما کارخانه را به بانک ملی و سپه معرفی کردیم، در این راستا از این دو بانک درخواست داریم که روند بررسی پرونده این کارخانه را تسریع دهند تا فعالیت خود را با استفاده از سرمایه در گردش شروع کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: کرونا شبکه فروش کارخانه را با مشکل مواجه کرده است، تجاری که با این کارخانه در ارتباط بودند با مشکل مواجه شدند و تقاضای بازار کارخانه به شدت پایین آمده است و به همین دلیل کارخانه تحت تأثیر قرار گرفته که امیدواریم با روش‌های مختلف معمول شبکه فروش آن تقویت شود و تقاضای بالا برود.

کد خبر 4914893

منبع: مهر

کلیدواژه: صنایع نساجی بروجرد اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان سازمان صنعت معدن و تجارت لرستان ویروس کرونا ویروس کرونا ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین ایلام کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند مواسات گرگان جهش تولید بارش باران کارخانه نساجی بروجرد سرمایه در گردش مشکل مواجه فروش کارخانه شبکه فروش کار خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • سحرگاه متفاوت یک زن و ۴ مرد پای چوبه دار| دو نفر از پای چوبه دار به زندان برگشتند و سه نفر دیگر...