Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع کارگری در کارخانه نساجی بروجرد به خبرنگار ایلنا گفتند: مقرر شده فعالیت تولیدی کارخانه نساجی بروجرد از روز شنبه (۱۳ اردیبهشت ماه) با حدود ۹۴۰ کارگر مجددا از سر گرفته شود.

یکی از کارگران با بیان اینکه از ابتدای فروردین ماه واحد تولید نساجی بوجرد به دلیل مشکلات ناشی از کرونا به حالت تعطیلی درآمد، در ادامه افزود: حدودا ۹۴۰ کارگر این واحد همزمان با متوقف شدن فعالیت تولیدی کارخانه از اول فروردین ماه بیکار و بلاتکلیف شدند و آن زمان قرار شد کارگران از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند که خوشبختانه با پیگیری کارگران و مساعدت مسئولان قرار شده از روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه درهای کارخانه به روی کارگران باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگر کارخانه نساجی بروجرد با بیان اینکه او و همکارانش در این مدت برای بازگشایی کارخانه و بازگشت به کار بارها به نهادهای مختلف دولتی در استان لرستان و شهرستان بروجرد مراجعه کرده‌اند، افزود: اخیرا با پیگیری مسئولان استانی جلساتی که در این خصوص برگزار شد و مجددا خطوط تولیدی کارخانه راه‌اندازی شد. قرار است حدود ۹۵۰ کارگر نیز جذب کار شوند.

این کارگر با بیان اینکه در حال حاضر کارگران از وضعیت موجود رضایت دارند، درباره نحوه پرداخت معوقات مزدی کارگران این کارخانه گفت: کارگران این کارخانه در مجموع فقط حقوق و بیمه  فروردین ماه سال جاری را از کارفرما طلبکارند که کارفرما وعده کرده طی روزهای آینده همزمان با ادامه روند تولید این مطالبات را به کارگران پرداخت کند.

او در ادامه درباره تبدیل وضعیت کارگران پیمانکاری نساجی بروجرد نیز گفت: تعداد زیادی از کارگران کارخانه نساجی بروجرد را کارگران پیمانکاری تشکیل می‌دهند. از ابتدای سال جاری قرار بود کارفرما این کارگران که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکاری در نساجی بروجرد مشغول کارند را به قرارداد مستقیم تبدیل وضعیت کند اما با شروع جریان کرونا و تعطیلی موقت خطوط تولیدی کارخانه این موضوع همچنان بلاتکلیف ماند با این حال از کارفرما در خواست داریم این مطالبه به حق کارگران پیمانکاری را عملیاتی کند.

این کارگر کارخانه نساجی بروجرد در پایان از مسئولان درخواست کرد برای سر پا نگه داشتن این واحد بزرگ تولیدی و رفع مشکلات آن که امنیت شغلی کارگران را به خطر می‌اندازد، همچنان کمک کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران نساجی بروجرد بازگشت بکار940 کارخانه نساجی بروجرد تولیدی کارخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در استان کردستان بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع سنندج که به مناسبت هفته کار و کارگر بود، اظهار کرد: تمامی ظرفیت‌های این اداره‌کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر نهادها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران به کار گرفته شده و شبانه‌روزی در جهت محقق کردن اهداف و سیاست‌های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.

وی عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهم‌ترین رسالت‌های وزارت کار است، افزود: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.

مدیرکل کار کردستان با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه تولیدی وجود دارد، خاطرنشان کرد: در طول سال بیش از ۱۲۰۰۰ پرونده در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می‌شود.

پیشکاری اضافه کرد: ۲۳ بازرس کار در طول سال بیش از ۱۹۰۰۰ بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات و ابنیه برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می‌دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه‌های کشور هستند دچار مشکل نشوند.

وی با بیان اینکه ۲۲۹۵۲۳ نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی واریز می‌کنند، ادامه داد: با احتساب اینکه هر خانوار ۳ نفر باشند، نزدیک به ۷۰۰۰۰۰ نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم‌های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، تصریح کرد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدان اقتصادی در کشورند حل خواهد شد.

پیشکاری با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال‌های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، گفت: دولت سیزدهم در بحث سیاست‌های تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوق‌های بیمه‌ای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.

کد خبر 748108

دیگر خبرها

  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • خصوصیات شهید مطهری باید برای معلمین الگو باشد
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد