Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد در نامه‌ای خطاب به نماینده مردم بروجرد در مجلس، خواستار ورود او به جریان اخراج کارگران کارخانه نساجی و حل مشکلات آنان شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد در نامه‌ای خطاب به عباس گودرزی، نماینده مردم شهرستان بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی، پیرامون وضعیت کارگران اخراجی کارخانه نساجی بروجرد، خواستار ورود او به این جریان و رسیدگی به مشکلات آنان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:
با آرزوی موفقیت برای جنابعالی در عرصه خدمت به انقلاب و مردم به اطلاع می‌رساند کارخانه نساجی بروجرد مجدداً به مانند دفعات قبل قریب به ۱۰۰۰ نفر از پرسنل خود که غالباً از قشر محروم و زحمتکش جامعه کارگران هستند را اخراج کرده است! بهانه مطرح شده از سوی مدیر این بنگاه اقتصادی کمبود بودجه می‌باشد؛ لکن شما می‌دانید که این روال بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی در کشور است که زمانی که ندای وام و اعتبار به گوششان می‌رسد با تحقیر کارگر و فشار به اذهان عمومی و استفاده از ابزار‌های قانونی نمایندگان و یا ورود ائمه جمعه و یا مناصبی شبیه به آن، بخشی از اعتبار مد نظر خود را جذب کرده و بعد هم به بسیاری از تعهدات خود در قبال آن عمل نمی‌کنند. متاسفانه مشاهده شده که در این شرایط بسیاری از مسئولان با فشار به دولت جهت تخصیص اعتبار به این بنگاه‌ها قطعه تکمیل کننده پازل زر سالاران را مهیا می‌کنند.
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد از شما درخواست می‌کند که ضمن تلاش برای احقاق حقوق کارگران نسبت به شأن کارگری نیز اهتمام بورزید.
راه حل درمان مشکل این است که به جای تلاش در جهت تأمین اعتبار درخواستی این واحد تولیدی برای جلوگیری از تکرار این استحقار کارگر، با این شیوه رایج مبارزه کرده و این چرخه باطل طعمه قرار دادن امنیت شغلی کارگر از سوی کارفرما را در اینجا قطع کنید!
بدیهی است که ورود زیر بنایی جهت حل مشکل این کارگران مظلوم از تلاشی که به جذب اعتبار برای سرمایه داران منتهی می‌شود سودمندتر است.      

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مطالبه گری دانشجویی کارخانه نساجی بروجرد بسیج دانشجویی لرستان مجلس شورای اسلامی دانشگاه آزاد بروجرد کارخانه نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی‌های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح‌ها و لوایح بگذارند. آن‌ها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون‌ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت‌تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می‌توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره‌های قبل دولت‌ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کار‌های اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • اعتراضات دانشجویی در ⁧آمریکا⁩ بیانگر مظلومیت فلسطینیان است
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟