Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از لرستان، محمدرضا صفی‌خانی در حاشیه گرامیداشت سالگرد تاسیس مجموعه کارخانجات نساجی بروجرد بیان کرد: خوشبختانه کارخانه نساجی بروجرد در سال‌های گذشته تاکنون شاهد روند توسعه و پیشرفت بوده است.

وی ادامه داد: از سال ۹۴ پس از مدتی رکود با بازسازی و نوسازی که سرمایه‌گذاران طرح با یک نگاه فنی و علمی و با استفاده از مشاوران مجرب در دستور کار قرار دادند تاکنون تولید این کارخانه به صورت مداوم در حال افزایش تولید بوده و از تولید حدود ۸ میلیون متر مربع به بیست میلیون مترمربع در سال ۹۷ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شده امسال در سال رونق تولید میزان تولیدات نساجی بروجرد بیش از ۲۸ میلیون مترمربع افزایش یابد که امیدواریم با برنامه‌ریزی سرمایه‌گذاران طرح این امر تحقق یابد.

صفی‌خانی اظهار داشت: روند توسعه و بروز رسانی خطوط تولید کارخانه نساجی بروجرد به صورت مداوم در حال انجام است و خوشبختانه با برنامه‌ریزی صورت گرفته دو کارخانه جدید تولید شامل خطوط ریسندگی و یک واحد دیگر به زودی در این مجموعه راه‌اندازی خواهد شد تا شاهد افزایش واحدهای این شرکت به ۹ کارخانه و توسعه سبد کالایی محصولات نساجی بروجرد باشیم.

وی عنوان کرد: با راه‌اندازی این دو کارخانه جدید تعداد واحدهای کارخانجات نساجی بروجرد به ۹ کارخانه خواهد رسید و شرایط برای ایجاد بیش از ۲۰۰ اشتغال جدید در این مجموعه مهیا می‌شود.

این مسوول اظهار داشت: خوشبختانه شاهد توجه ویژه نساجی به ایجاد فروشگاه‌ها در سراسر کشور هستیم به نحوی که اکنون ۳۸ فروشگاه در کشور در حال فعالیت بوده که تا پایان سال این عدد به بیش از ۷۰ فروشگاه خواهد رسید.

وی گفت: مجموعه مدیریتی استان در راستای رونق تولید و حمایت از واحدهای در حال توسعه از تمام ظرفیت خود استفاده خواهد کرد و امیدواریم نساجی به عنوان یکی از اصلی‌ترین قطب‌های تولید صنعت نساجی و پوشاک در کشور تبدیل شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه توسعه حوزه نساجی و پوشاک به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت صمت و مدیریت ارشد استان به شمار می‌رود، افزود: در این راستا شاهد فعالیت واحدهای تولیدی بزرگ در استان هستیم که مطمئناً حمایت همه جانبه و اجرای طرح‌های توسعه در این واحدها در دستور کار قرار دارد تا شاهد تبدیل شدن لرستان به یکی از قطب‌های صنعت نساجی و پوشاک در کشور باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت سرمایه نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس
  • افتتاح مجموعه ورزشی پشته حسین آباد خرم آباد